Nieuws

Crisis Consult in 15 minuten

Je merkt het dagelijks. Zo’n crisis raakt ook jouw bedrijf of organisatie. En steeds opnieuw moet er een beslissing genomen worden. Dat kan je niet alleen. Dus kijk je rond. Soms is het makkelijk. Je hebt een collega die je juist even kan helpen bij die laatste...

Lees meer

Een PRICK uitdelen

Veel vergaderingen van Raden van Toezicht worden afgesloten met een korte terugblik. Om dat vorm en inhoud te geven hier de suggestie om een PRICK uit te delen.

Lees meer

Communiceren moet je leren

Je herkent het vast. Van die onderwerpen die zo beladen zijn, dat elke uiting verkeerd kan worden uitgelegd. Als je daar niet op voorbereid bent, begin er dan niet aan. Meestal maak je het probleem alleen maar erger.

Lees meer

In de techniek(hal)

Klasse! Dat is de nieuwe techniekhal, gebouwd bij De Swaef (Wartburg) en Hoornbeeck. Een hal met alle mogelijkheden om vakmensen op te leiden. Hout, metaal, elektrotechniek, en ga zo maar door. Bijzonder om een kijkje te nemen tijdens de opening die onlangs plaats vond.

Lees meer

Toezicht op Wartburg

Per 1 januari 2020 start ik als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Wartburgcollege, als opvolger van prof. dr. Frank van de Duyn Schouten.

Lees meer

Start metTact

Op 1 januari 2020 start ik als zelfstandig adviseur metTact. Doel is om te verbinden, zowel op het persoonlijk vlak, als zakelijk of tussen organisaties.

Lees meer

Afscheid RMU

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben voor de RMU heb ik in december 2019 afscheid genomen van deze organisatie. Ter gelegenheid van het afscheid werd een symposium gehouden over “De relevantie van het christelijk-sociaal denken in een seculariserende samenleving”.

Lees meer

Nieuwe website

De nieuwe website van metTact is een feit. Op www.mettact.nl kan je kennismaken met deze nieuwe organisatie.

Lees meer