Nieuwe website
Peter Schalk
30 december 2019
De nieuwe website van metTact is een feit. Op www.mettact.nl kan je kennismaken met deze nieuwe organisatie.
De website is gebouwd door Hendrik Mijnders, die naast zijn studie commerciële economie aan zijn eigen onderneming BRNDyou werkt. Een mooie combinatie, om datgene dat in de studie langskomt direct toe te passen in zijn eigen bedrijf.
“Heel mooi om met deze jonge ondernemer de uitdaging aan te gaan. Daar komt veel bij kijken. Vane keuze van kleuren tot een lettertype, van een logo tot de uitstraling van de website; mooi om te doen!”

Met vriendelijke groet,

Peter Schalk

Adviseur metTact

Lees verder

Communiceren moet je leren

Je herkent het vast. Van die onderwerpen die zo beladen zijn, dat elke uiting verkeerd kan worden uitgelegd. Als je daar niet op voorbereid bent, begin er dan niet aan. Meestal maak je het probleem alleen maar erger.

In de techniek(hal)

Klasse! Dat is de nieuwe techniekhal, gebouwd bij De Swaef (Wartburg) en Hoornbeeck. Een hal met alle mogelijkheden om vakmensen op te leiden. Hout, metaal, elektrotechniek, en ga zo maar door. Bijzonder om een kijkje te nemen tijdens de opening die onlangs plaats vond.

Reageer metTact

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *