Nieuwe website
Peter Schalk
30 december 2019

De nieuwe website van metTact is een feit. Op www.mettact.nl kan je kennismaken met deze nieuwe organisatie.De website is gebouwd door Hendrik Mijnders, die naast zijn studie commerciële economie aan zijn eigen onderneming BRNDyou werkt. Een mooie combinatie, om datgene dat in de studie langskomt direct toe te passen in zijn eigen bedrijf.“Heel mooi om met deze jonge ondernemer de uitdaging aan te gaan. Daar komt veel bij kijken. Vane keuze van kleuren tot een lettertype, van een logo tot de uitstraling van de website; mooi om te doen!”

Met vriendelijke groet,

Peter Schalk

Adviseur metTact

Lees verder

Crisis Consult in 15 minuten

Je merkt het dagelijks. Zo’n crisis raakt ook jouw bedrijf of organisatie. En steeds opnieuw moet er een beslissing genomen worden. Dat kan je niet alleen. Dus kijk je rond. Soms is het makkelijk. Je hebt een collega die je juist even kan helpen bij die laatste...

Een PRICK uitdelen

Veel vergaderingen van Raden van Toezicht worden afgesloten met een korte terugblik. Om dat vorm en inhoud te geven hier de suggestie om een PRICK uit te delen.