Toezicht op Wartburg
Peter Schalk
31 december 2019

Per 1 januari 2020 start ik als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Wartburgcollege, als opvolger van prof. dr. Frank van der Duyn Schouten.

Het Wartburgcollege, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs, heeft een viertal locaties, een in Dordrecht en drie in Rotterdam. Bij elkaar zijn er ruimen 3.600 leerlingen aan de deze scholengroep verbonden.

“Een mooie uitdaging, met name omdat het Wartburgcollege bekend staat om de wijze waarop ze in de samenleving wil staan. Op allerlei manieren wordt de verbinding gezocht, met omwonenden van de locaties, maar ook met andere scholen in de regio. En natuurlijk ook op gemeentelijk niveau. Daardoor staat het christelijk karakter van het Wartburgcollege op de kaart, zowel in Rotterdam als in Dordrecht. Dat spreekt mij zeer aan. Daaraan wil ik graag mijn steentje bijdragen”.

Met vriendelijke groet,

Peter Schalk

Adviseur metTact

Lees verder

Crisis Consult in 15 minuten

Je merkt het dagelijks. Zo’n crisis raakt ook jouw bedrijf of organisatie. En steeds opnieuw moet er een beslissing genomen worden. Dat kan je niet alleen. Dus kijk je rond. Soms is het makkelijk. Je hebt een collega die je juist even kan helpen bij die laatste...

Een PRICK uitdelen

Veel vergaderingen van Raden van Toezicht worden afgesloten met een korte terugblik. Om dat vorm en inhoud te geven hier de suggestie om een PRICK uit te delen.