Start metTact
Peter Schalk
31 december 2019

Op 1 januari 2020 start ik als zelfstandig adviseur metTact. Doel is om te verbinden, zowel op het persoonlijk vlak, als zakelijk of tussen organisaties.

Niet voor niets is de naam metTact gekozen. Het woord TACT kan worden onderverdeeld in allerlei kernwoorden, zoals Toezicht – Advies – Coaching – Training. Dat zijn niet alleen woorden, maar ook daden. En ze zijn aan elkaar verbonden en lopen in elkaar over. Maar het woord TACT staat ook voor tactvol optreden. Dat is vaak nodig om verschillen in inzichten of tussen belangen op te lossen.

Immers, zomaar opeens kan er spanning ontstaan, tussen mensen onderling, of als belangen door elkaar lopen. Dan is het nodig dat er metTact wordt gezocht naar een begaanbare route om de spanning op te lossen, iedereen in zijn waarde te laten, en verder te kunnen gaan.

Verbinden, dat doe je metTact.

Met vriendelijke groet,

Peter Schalk

Adviseur metTact

Lees verder

Communiceren moet je leren

Je herkent het vast. Van die onderwerpen die zo beladen zijn, dat elke uiting verkeerd kan worden uitgelegd. Als je daar niet op voorbereid bent, begin er dan niet aan. Meestal maak je het probleem alleen maar erger.

In de techniek(hal)

Klasse! Dat is de nieuwe techniekhal, gebouwd bij De Swaef (Wartburg) en Hoornbeeck. Een hal met alle mogelijkheden om vakmensen op te leiden. Hout, metaal, elektrotechniek, en ga zo maar door. Bijzonder om een kijkje te nemen tijdens de opening die onlangs plaats vond.

Reageer metTact

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *