Afscheid RMU
Peter Schalk
31 december 2019

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben voor de RMU heb ik in december 2019 afscheid genomen van deze organisatie. Ter gelegenheid van het afscheid werd een symposium gehouden over “De relevantie van het christelijk-sociaal denken in een seculariserende samenleving”.

Door de sprekers, prof. dr. Jan Hoogland en dr. ir. Roel Jongeneel werd de aanwezigen een spiegel voorgehouden. Een spiegel van de tijd en van de tijdgeest, maar ook een spiegel van de gezindte en van de achterban.

Na de referaten werd er onder leiding van Riekelt Pasterkamp gediscussieerd. Aan het forum deden beide sprekers mee. Ook Diederik van Dijk, directeur van de NPV, en Josine Westerbeek, voorzitter van het Christelijk Sociaal Congres, debatteerden mee.

In mijn afscheidswoord gaf ik een persoonlijk reflectie op 25 jaar RMU en overhandigde ik aan de RvT en het MT van de RMU een foto, onder de titel ‘Het werk onzer handen, bevestig dat’.

Met vriendelijke groet,

Peter Schalk

Adviseur metTact

Lees verder

Communiceren moet je leren

Je herkent het vast. Van die onderwerpen die zo beladen zijn, dat elke uiting verkeerd kan worden uitgelegd. Als je daar niet op voorbereid bent, begin er dan niet aan. Meestal maak je het probleem alleen maar erger.

In de techniek(hal)

Klasse! Dat is de nieuwe techniekhal, gebouwd bij De Swaef (Wartburg) en Hoornbeeck. Een hal met alle mogelijkheden om vakmensen op te leiden. Hout, metaal, elektrotechniek, en ga zo maar door. Bijzonder om een kijkje te nemen tijdens de opening die onlangs plaats vond.

Reageer metTact

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *