In de techniek(hal)
Peter Schalk
17 februari 2020

Klasse! Dat is de nieuwe techniekhal, gebouwd bij De Swaef (Wartburg) en Hoornbeeck. Een hal met alle mogelijkheden om vakmensen op te leiden. Hout, metaal, elektrotechniek, en ga zo maar door. Bijzonder om een kijkje te nemen tijdens de opening die onlangs plaats vond. En helemaal mooi om te zien dat er jonge mensen rondlopen, die trots zijn op hun school, op hun techniekhal, op hun werk.
En goed voor de stad Rotterdam. Want deze jonge mensen worden opgeleid om in en rond die stad aan de slag te gaan.
Mooi werk, dus!

Met vriendelijke groet,

Peter Schalk

Adviseur metTact

Lees verder

Een PRICK uitdelen

Veel vergaderingen van Raden van Toezicht worden afgesloten met een korte terugblik. Om dat vorm en inhoud te geven hier de suggestie om een PRICK uit te delen.

Communiceren moet je leren

Je herkent het vast. Van die onderwerpen die zo beladen zijn, dat elke uiting verkeerd kan worden uitgelegd. Als je daar niet op voorbereid bent, begin er dan niet aan. Meestal maak je het probleem alleen maar erger.

Reageer metTact

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *